Porten til Jotunheimen

På Beitostølen bygger vi varige livsverdier som kler de vakre omgivelsene.

Hytteplan er konseptutviklere for tomteområder, hyttefelt og nøkkelferdige hytter. Det betyr at vi alltid er på utkikk etter de beste områdene!

beitostolen_overview

Et av Norges mest populære vintersportssteder

Beitostølen er et av Norges mest populære vintersportssteder med en fantastisk natur, flott langrennsterreng, alpinanlegg med 12 nedfarter. I tillegg finnes gode jakt- og fiskemuligheter. Dette er midt i smørøyet for vintersport og vakre naturopplevelser – alt i en pakke! Beitostølen blir ofte kalt «porten til Jotunheimen». Herfra har du det majestetiske fjellmassivet nærmest rett rundt hjørnet, med Besseggen, Bygdin, Bitihorn og mange av Norges topper over 2000 moh. 320 km flotte langrennsløyper ligger klare for deg, det er snow park, heiser, familievennlige bakker, et stort utvalg familievennlige aktiviteter pluss utfordrende nedfarter for de som ønsker det.

Aktiviteter hele året

Utforsk Jotunheimen om sommeren når solen smelter vekk snøen og avdekker fantastisk natur. Det varierte landskapet som springer fra rolige veier, skogsstier og vann til bratte fjelloverganger, gjør at du har mange valgmuligheter enten det er til fots, på sykkel eller hengende fra en fjellvegg. Her finnes også kjelkeanlegg, Olabilbakke, bumper boats, frisbee-golf, gyrotrampoline og høydebane, nesten som en fornøyelsespark sommerstid. Beitostølen kan også by på et fyldig kulturprogram og koselig bygdesentrum med restauranter, caféer og butikker like utenfor hyttedøren.

Mange tilbud i en radius på 500 meter

Fjellbygda Beitostølen ligger cirka 900 moh. i Øystre Slidre kommune i Valdres. Beitostølen er en moderne støl med flere skitrekk i stadig utvikling, bla. er det planlagt ny heis og nedfart syd for tomtefeltet. Videre er det et bredt utvalg av butikker, restauranter, utesteder, hoteller, spa og andre servicetilbud. Når du i tillegg finner alt innenfor en radius av cirka 500 meter, sier det seg selv at du har kommet til Norges kanskje mest kompakte fjelldestinasjon, hele året!