Lokale håndverkere

Veien til våre kunders hjerter går gjennom et problemfritt samarbeid hvor du som byggherre kan nyte hele byggeprosessen fra sidelinjen.


Du skal føle at du er involvert – på en positiv og spennende måte. Det er vårt ansvar å sørge for at hytta står klar til avtalt tid. En nøkkelferdig hytte – som selvfølgelig også leveres til avtalt pris uten overraskelser i etterkant. Dette er behagelig og ryddig for begge parter.

Til å utføre arbeidet, har vi tett og nært samarbeid med lokale håndverkere. Vi liker godt tanken om at disse hyttene, som skal vare og leve gjennom mange generasjoner, er satt opp av folk fra distriktet. Da har vi knyttet tette bånd til lokalbefolkningen samtidig.


For å kunne møte deg som kunde, lager vi fleksible løsninger som er tilpasset ditt behov. Våre håndverkere gjennomfører prosjektet i tett samarbeid med oss, slik at alt blir som vi har planlagt. Det vil si at du har eksakt kontroll over hva kontrakten innebærer med hensyn til fremdrift, tekniske spesifikasjoner og den totale kostnaden før prosjektet igangsettes.

Trygt og godt for alle parter! Vi utfører prosjektering, byggeledelse og bygging. Som hyttekjøper får du akkurat den oppfølgingen du trenger gjennom hele byggeprosessen frem til hytta overleveres nøkkelferdig, med alt fra snekker, rørlegger og flislegger inkludert.