Skreddersydde hytteløsninger

Vi gir deg frihet til å velge…


Vår erfaring er at de aller flest ønsker seg løsninger som går utover våre grunnmodeller. Derfor møter vi deg som kunde ved å søke akkurat dine behov. Vi gir deg frihet til å velge, sånn at du også i byggeprosessen kan føle samme frihet som i naturen som omgir Beitostølen. Hytteplan sitter på kompetansen som trengs for å finne løsningene på dine behov.


På våre sider her presenterer vi et par av grunnmodellene våre med ulike plan- og fasadetegninger. Disse tegningene kan være utgangspunktet for at vi sammen med deg som kunde finner fram til de løsningene dere trenger og ønsker av en hytte.


InteriørDet å skape et hyggelig interiør i hyttene, gjør sitt til at man trives. Ofte kan det være akkurat de små detaljene som skaper helhet og kos, og som gir deg som bruker av hytta den følelsen du vil sitte igjen med. Dersom du ikke har anledning til å gjøre


de rette innkjøpene av møbler og interiørdetaljer, har vi kontakter som hjelper deg med dette. Sammen blir dere enige om stil og retning, så er resten av jobben enkel for deg som kunde.