Velkommen til et fantastisk hyttefelt

Dette er et av Beitostølens flotteste hyttefelt, cirka 950 moh., solrikt, panoramautsikt og med gangavstand til sentrum. Hytteplan AS tilbyr høykvalitetshytter med gode, fleksible løsninger.
Tomteområdet Markahøvda ligger attraktivt til cirka 950 moh. på veien opp mot Garli. Her finner du en fantastisk utsikt fra tomtene mot Slettefjell, Mugnetind (1738 moh.) og Bitihorn (1607 moh.). Hytteplans tomteområde karakteriserer vi som et av de aller beste på Beitostølen. Tomtene ligger sydvendt, i et lett skrånende terreng og med særdeles gode solforhold.

Fra Markahøvda har du nærmest ubegrensede muligheter for skiopplevelser, med preparerte skiløyper rett utenfor hytteveggen. Det er alpinanlegg på Beitostølen og Raudalen alpinanlegg har stedets mest utfordrende bakker. Nærheten til Jotunheimen, samt beliggenheten 900 meter over havet, gjør Beitostølen til en av de mest snøsikre vintersportsstedene i Europa. Skisesongen strekker seg normalt fra november til april, med mulighet for skigåing i mai oppe på Valdresflya over 1300 moh., 15 minutters biltur fra Beitostølen.


Fjellandsbyen Beitostølens særpreg er nettopp det høye aktivitetsnivået hele året, og at alle fasiliteter er samlet i ett sentrum. Om sommeren kan en kortere biltur bringe deg videre inn i fjellheimen med utgangspunkt for fascinerende turopplevelser i Jotunheimen, en båttur på Bygdin eller Gjende og deretter tur over Besseggen.

Dersom det er ønske om mer fart og spenning, er Beitostølen sommerpark et yndet besøkssted. Stolheisen er åpen også om sommeren, noe som gir enkel og rask tilgang til fjellet for de som ønsker å gå eller sykle.

Området rundt Markahøvda har også gode jakt- og fiskemuligheter. Øystre Slidre Statsallmenning ligger like ved, og har blant annet 31 000 dekar med vannareal, fordelt på omtrent 80 fiskevann og tjern som ligger mellom 850 og 1500 moh. I tillegg selges det jaktkort for småviltjakt i Statsallmenningen.