Velkommen til et fantastisk hyttefelt

Dette er et av Beitostølens beste hyttefelt, circa 950 moh., solrikt, panoramautsikt, og med gangavstand til sentrum. Hytteplan AS tilbyr høykvalitets-hytter med gode, fleksible løsninger. Kun tomt eller nøkkel-ferdig hytte, valget er ditt!
Tomteområdet Markahøvda ligger attraktivt til på cica 950 moh. på veien opp mot Garli. Her finner du en fantastisk utsikt fra tomtene mot Slettefjell, Mugnetind (1738 moh) og Bitihorn (1607 moh). Hytteplans tomteområde karakteriserer vi som et av de aller beste på Beitostølen. Tomtene ligger sydvendt, i et lett skrånende terreng og med særdeles gode solforhold.

Fra Markahøvda har du nærmest ubegrensete muligheter rundt skiopplevelser med preparerte skiløyper rett utenfor hytteveggen. Raudalen alpinanlegg har stedets mest utfordrende bakker. Nærheten til Jotunheimen, samt beliggenheten 900 meter over havet, gjør Beitostølen til en av de mest snøsikre vintersportsstedene i Europa. Skiseseongen strekker seg normalt fra november til april, med mulighet for skigåing i mai oppe på Valdresflya over 1300 moh, 15 minutters biltur fra Beitostølen.


Fjellandsbyen Beitostølens særpreg er nettopp det høye aktivitetsnivået hele året, og at alle fasiliteter er samlet i ett sentrum. Om sommeren kan en kortere biltur bringe deg videre inn i fjellheimen med utgangspunkt for fascinerende turopplevelser i Jotunheimen, en båttur på Bygdin eller Gjende og deretter tur over Besseggen.

Dersom det er ønske om mer fart og spenning, er Beitostølen sommerpark et yndet besøkssted. Stolheisen er åpen også om sommeren, noe som gir enkel og rask tilgang til fjellet for de som ønsker å gå eller sykle.

Området rundt Markahøvda har selvfølgelig også meget gode jakt- og fiskemuligheter. Øystre Slidre Statsallmenning ligger like ved, og har blant annet 31 000 dekar med vannareal, fordelt på omtrent 80 fiskevann og tjern mellom 850 og 1500 moh. I tillegg selges det jaktkort for småviltjakt i Statsallmenningen.